Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Paradajky plnené ryžou

vegetarianka3
vegetarianka3
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
paradajka
150 g
uvarená krátkozrnná ryža
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
5 PL
olivový olej
1 podľa chuti
soľ
3 PL
voda

postup

1.
Rozohrejeme rúru na 200 stupňov celsia. Zrežeme vrchné časti paradajok a vyberieme dreň, ktorú odložíme do misky. Vydlabané paradajky položíme otvorom dolu tak na 5 minút aby stiekli. Dreň zmiešame s ryžou, cesnakom, petržlenom, 2 lyžice oleja a soľ.
2.
Vydlabané paradajky zvnútra osolíme a naplníme ryžovou zmesou. Zakryjeme odrezanými vrchnými časťami a poukladáme do misy/ plechu. Pokvapkáme vodou a zvyšným olejom. Pečieme kým ryža nezmäkne, asi 30 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
deanna87
3.2.2013 11:55 | |
+10 -1
vyskusam, znie to dobre !
Ferino.70
1.2.2013 22:30 | |
+2 -21
Fuj tak toto by ani pes nežral (n) To fakt pre nejakeho fanatickeho vegetariana (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...