Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Paradajky plnené ryžou

vegetarianka3
vegetarianka3
4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
paradajka
150 g
uvarená krátkozrnná ryža
2 strúčiky
cesnak
1 PL
petržlenová vňať
5 PL
olivový olej
1 podľa chuti
soľ
3 PL
voda

postup

1.
Rozohrejeme rúru na 200 stupňov celsia. Zrežeme vrchné časti paradajok a vyberieme dreň, ktorú odložíme do misky. Vydlabané paradajky položíme otvorom dolu tak na 5 minút aby stiekli. Dreň zmiešame s ryžou, cesnakom, petržlenom, 2 lyžice oleja a soľ.
2.
Vydlabané paradajky zvnútra osolíme a naplníme ryžovou zmesou. Zakryjeme odrezanými vrchnými časťami a poukladáme do misy/ plechu. Pokvapkáme vodou a zvyšným olejom. Pečieme kým ryža nezmäkne, asi 30 minút.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
deanna87
3.2.2013 11:55 | |
+10 -1
vyskusam, znie to dobre !
Ferino.70
1.2.2013 22:30 | |
+2 -21
Fuj tak toto by ani pes nežral (n) To fakt pre nejakeho fanatickeho vegetariana (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...