Pridať recept

Vyprážaný bravčový rezeň

ingrediencie

400 g
bravčové stehno
80 g
hladká múka
1 ks
vajce
80 g
strúhanka
podľa chuti
soľ
trochu
olej

postup

Z bravčového stehna narežeme rezne, ktoré naklepeme, osolíme, obalíme múkou, vajcom, strúhankou a vypražíme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rozdiel medzi vyprážaním a pečením nie je len v kalóriách
Rozdiel medzi vyprážaním a pečením nie je len v kalóriách
Pečenie a vyprážanie sú názvy tepelnej úpravy pokrmov, ale sú medzi nimi významné rozdiely. Zistite, aký je...
Aký olej je najlepší na vyprážanie?
Zapamätajte si tieto rady: Viete, aký olej je najlepší na vyprážanie? Tento jeden na to určite nepoužívajte!
Aký olej je na vyprážanie najvhodnejší a aký použiť, aby bolo jedlo chutnejšie a zdravšie? A ktorý olej...
TOP
Dokonalé rezne
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy krásne mäkké a šťavnaté rezne, geniálny trik! Recepty na najlepšie nedeľné rezne
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Je nedeľa a voľba je jasná! Vyberte si z našej bohatej ponuky receptov...
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí ju však mnoho ľudí
Najhoršia chyba pri vyprážaní! Toto môže zničiť celé jedlo, robí to však stále mnoho ľudí
Smaženie nepatrí medzi najzdravšie spôsoby tepelnej úpravy, ale zdá sa, že je najjednoduchšie. Ide o konečný...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...