Pridať recept

Cesnačka

ingrediencie

12 strúčikov
cesnaku
2 PL
maslo
2 PL
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 téglik
smotana na varenie
1 ks
zeleninový bujón
podľa chuti
soľ
1 liter
voda
podľa chuti
tmavý chlieb

postup

Cesnak očistíme a nakrajame na kolieska.V hrnci maslo roztopíme,pridáme cesnak a zľahka opražíme.Dáme pozor,aby nezhnedol a pridáme múku a bujon.Urobíme zásmašku a zalejeme vodou.Kým zovrie,pripravíme si z vajca a trocha múky jemné cestičko,ktoré zavaríme do polievky.pridáme smotanu,ochutíme soľou a odstavíme.Nakoniec si na panvicu opražíme kocky chleba,ktoré pridáme do polievky pri podavaní.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať