Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený kokosovo-kešu koláč z krupice

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

200 g
kukuričná krupica
2 PL
kakao
1 PL
med

Náplň

2 ks
banán
100 g
kešu natural
1 PL
med
100 g
kokos
50 g
sušené hrozienka

postup

1.
Krupicu uvaríme vo vode. K uvarenej krupici pridáme kakao a med, premiešame a necháme trochu vychladnúť.
2.
Kešu orechy rozmixujeme spolu s banánmi, kokosom a medom.
3.
K rozmixovanej zmesi pridáme namočené sušené hrozienka.
4.
Na dno tortovej formy s priemerom 20 cm dáme cesto a na neho vylejeme náplň.
5.
Náplň uhladíme a koláč dáme na noc do chladničky. Ráno bude pekne tuhý a pochutnáte si tak na výdatných a zdravých raňajkách.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
KamilaCernakova
4.9.2014 17:25 | |
+0 -0
Skusila som a je to vyborne,-)len taka otazocka-ta kukuricna kasa by mala mat po uvareni vo vode asi trocha hustejsiu konzistenciu,nie?Ja som ju robila z tej najjemnejsej kru***,po uvareni mala konzistenciu dobru,nie uplne mazlavo riedku a teda myslela som ze po 1-2 dnoch v chladnicke to bude uz take super huste ze sa to bude dat normalne aj krajat nozikom ten kolac...ale zial nie.Takze asi treba urobit ten spodny korpus ozaj dost husty,pridat vela kru*** aby to bolo aj na krajanie a na pekne servirovanie.Teda ak spravne dedukujem:-) ako dosiahnete ten korpus aby sa dal aj krajat? inak chutovo genialne,super ku kave,alebo dobre je k tomu nejake kyslejsie ovocie-napr.ringloty.A este by som odporucila robit korpus o hodne tensi nez tu vrchnu cast
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Dva zdrawé recepty z repy
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Dva „zdrawé“ recepty z repy. Červenej aj žltej.
Červená repa alebo cvikla je skvelá rastlina. Dá sa využiť úplne celá. Od koreňa po listy. Vlastne, v mnohých receptoch...
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...