Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Bezlepkový jablkovo-tofu koláč s fazuľovým základom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
uvarená biela fazuľa
2 PL
kakao
2 PL
med

Náplň

300 g
biele tofu
2 ks
vaječný žĺtok
2 PL
med
1 ks
jablko

postup

2.
Vznikne tuhá hmota, ktorú natlačíme do vymastenej formy s priemerom 15 cm.
3.
Tofu syt rozmixujeme s medom a žĺtkami na hladkú kašu.
5.
Jablko nakrájame na mesiačiky a uložíme na náplň do kruhu.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút, pokým tofu nechytí žltú farbu na povrchu. Koláč necháme poriadne vychladnúť a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...