Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Bezlepkový jablkovo-tofu koláč s fazuľovým základom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
uvarená biela fazuľa
2 PL
kakao
2 PL
med

Náplň

300 g
biele tofu
2 ks
vaječný žĺtok
2 PL
med
1 ks
jablko

postup

2.
Vznikne tuhá hmota, ktorú natlačíme do vymastenej formy s priemerom 15 cm.
3.
Tofu syt rozmixujeme s medom a žĺtkami na hladkú kašu.
5.
Jablko nakrájame na mesiačiky a uložíme na náplň do kruhu.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút, pokým tofu nechytí žltú farbu na povrchu. Koláč necháme poriadne vychladnúť a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...