Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkový jablkovo-tofu koláč s fazuľovým základom

hanus_prg
hanus_prg
4
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Korpus

250 g
uvarená biela fazuľa
2 PL
kakao
2 PL
med

Náplň

300 g
biele tofu
2 ks
vaječný žĺtok
2 PL
med
1 ks
jablko

postup

2.
Vznikne tuhá hmota, ktorú natlačíme do vymastenej formy s priemerom 15 cm.
3.
Tofu syt rozmixujeme s medom a žĺtkami na hladkú kašu.
5.
Jablko nakrájame na mesiačiky a uložíme na náplň do kruhu.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút, pokým tofu nechytí žltú farbu na povrchu. Koláč necháme poriadne vychladnúť a podávame.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...