Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krehký slivkový koláč so sójovým pudingom

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

250 g
špaldová polohrubá múka
80 g
trstinový cukor
1 ks
vajce
1 KL
prášok do pečiva
125 g
maslo

Náplň

10 ks
slivka
250 ml
sójové mlieko
1 ks
jahodový puding
250 ml
sójová smotana na šľahanie
3 ks
vejce
60 g
maslo
100 g
trstinový cukor
2 PL
špaldová hladká múka

postup

1.
Z múky, prášku do pečiva, vajíčka, cukru a masla vypracujeme rukami tuhé cesto.
2.
Cesto rozvaľkáme a uložíme do vymazanej okrúhlej formy s priemierom 25 cm. Okraje zdvihneme, aby nám náplň nevytiekla.
3.
Z mlieka, cukru, vajíčok a pudingového prášku uvaríme hustý puding. Potom k nemu pridáme smotanu, maslo a necháme krátko povariť.
4.
Uvarený puding vylejeme na korpus. Koláč môžeme posypať mrveničkou ale nemusíme, i tak je veľmi chutný.
5.
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 50 minút. Koláč necháme poriadne vychladnúť, najlepšie chutí druhý deň. Dobrú chuť!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...