Pridať recept

Smotanová torta s piškótami a ovocím

8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
piškóty
500 ml
kyslá pochúťková smotana
500 ml
smotana na šľahanie
4 balíčky
vanilkový cukor
500 g
čerstvé ovocie

postup

1.
V miske zmiešame kyslú pochúťkovú smotanu a vanilkový cukor. Primiešame vyšľahanú šľahačku a ak sa nám zdá krém málo sladký pridáme ešte trochu kryštálového cukru.
 
2.
Na dno tortovej formy a okraje rozložíme piškóty, zalejeme ich 1/3 smotanového krému, 1/3 ovocia a tento postup zopakujeme ešte dvakrát. Tortu vložíme do chladničky a necháme ju poriadne stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať