Pridať recept

Parmezánová zmrzlina

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
nízkotučná smotana
350 g
strúhaný parmezán
1 podľa chuti
soľ
1 podľa chuti
ostrá mletá paprika

postup

Parmezán a smotanu dáme to teplovzdornej misy a neháme na vodnom kúpele rozpustit. Necháme vychladnúť a precedíme. Masu dame zmraziť do mraziaka. Ako zmes tuhne, zamŕza občas ju premiešame.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Vyskúšajte sorbety a zdravé zmrzliny
Maškrtenie bez výčitiek: Vyskúšajte sorbety a zdravé zmrzliny
Pred letom vždy snívame o tom, ako sa počas horúcich dní osviežime chutnou zmrzlinou. Potom začne jej sezóna...
Po ktorej zmrzline najviac priberáme?
Po ktorej zmrzline najviac priberáme? Odpoveď vás prekvapí!
Horúce letné počasie prebúdza túžbu po občerstvení. Kto by občas nepomyslel na jemnú, chladivú zmrzlinu...
VIDEO: Posledná zmrzlina tejto sezóny. Smotanovo–banánová!
Zmrzlina z mrazených banánov s prídavkom smotany a vanilky vás dostane!
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...