Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Cviklové brownie s broskyňou

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
13
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
cvikla
250 g
špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
5 ks
vajce
150 g
horká čokoláda
200 g
cukor
1 ks
broskyňa
4 PL
holandské kakao

postup

2.
Potom vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme roztopenú čokoládu, cviklu, múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, kakao a na záver nakrájanú broskyňu na malé kúsky.
3.
Cesto vylejeme do formy a pečieme pri 220 stupňoch 45 minút.
4.
Po upečení necháme poriadne vychladnúť. Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
27.8.2014 12:21 | |
+0 -0
špaldová múka aká? hladká, celozrnná, polohrubá,...?
ivet_hrabovska
5.9.2014 14:46 | |
+1 -0
hladká :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...