Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklové brownie s broskyňou

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
13
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
cvikla
250 g
špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
5 ks
vajce
150 g
horká čokoláda
200 g
cukor
1 ks
broskyňa
4 PL
holandské kakao

postup

2.
Potom vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme roztopenú čokoládu, cviklu, múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, kakao a na záver nakrájanú broskyňu na malé kúsky.
3.
Cesto vylejeme do formy a pečieme pri 220 stupňoch 45 minút.
4.
Po upečení necháme poriadne vychladnúť. Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
27.8.2014 12:21 | |
+0 -0
špaldová múka aká? hladká, celozrnná, polohrubá,...?
ivet_hrabovska
5.9.2014 14:46 | |
+1 -0
hladká :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.
Domáceho perníkové korenie
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vianočné pečenie sa blíži, pripravte si domáce perníkové korenie!
Vôňa perníkov alebo medovníkov neodmysliteľne patrí k Vianociam a čarovnej atmosfére, ktorú so sebou vianočné sviatky...
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov, môžeme si ju...