Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklové brownie s broskyňou

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
13
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
cvikla
250 g
špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
5 ks
vajce
150 g
horká čokoláda
200 g
cukor
1 ks
broskyňa
4 PL
holandské kakao

postup

2.
Potom vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme roztopenú čokoládu, cviklu, múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, kakao a na záver nakrájanú broskyňu na malé kúsky.
3.
Cesto vylejeme do formy a pečieme pri 220 stupňoch 45 minút.
4.
Po upečení necháme poriadne vychladnúť. Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
27.8.2014 12:21 | |
+0 -0
špaldová múka aká? hladká, celozrnná, polohrubá,...?
ivet_hrabovska
5.9.2014 14:46 | |
+1 -0
hladká :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...