Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cviklové brownie s broskyňou

ivet_hrabovska
ivet_hrabovska
13
porcií
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

450 g
cvikla
250 g
špaldová múka
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
5 ks
vajce
150 g
horká čokoláda
200 g
cukor
1 ks
broskyňa
4 PL
holandské kakao

postup

2.
Potom vyšľaháme vajcia s cukrom, pridáme roztopenú čokoládu, cviklu, múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva, kakao a na záver nakrájanú broskyňu na malé kúsky.
3.
Cesto vylejeme do formy a pečieme pri 220 stupňoch 45 minút.
4.
Po upečení necháme poriadne vychladnúť. Dobrú chuť!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
aleana
27.8.2014 12:21 | |
+0 -0
špaldová múka aká? hladká, celozrnná, polohrubá,...?
ivet_hrabovska
5.9.2014 14:46 | |
+1 -0
hladká :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Smoothie Energia
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Ako si umixovať dobré smoothie? Ako vybrať smoothie mixér?
Smoothie - ovocné pyré, ktoré chutí každému.. Smoothie sa stalo trendom, Je to fajn, zdravé a z umixovaného pyré sa dá...
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Video: 3 recepty na najlepší letný dezert - Talianska granita
Granita je taliansky mrazený dezert z ovocia. Jeho príprava je jednoduchá, pripraviť ju môžte z jahôd, malín, citrónov,...