Pridať recept

Plnené šampiňóny

ingrediencie

200 g
teľacie mäso
100 g
bravčové mäso
40 g
cibuľa
50 g
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
nasekaná petržlenová vňať
16 ks
šampiňóny
60 g
maslo
15 g
strúhanka
2 ks
vajce

postup

1.
Šampiňóny očistíme, korene odrežeme, hlavičky vydlabeme a naplníme.
 
2.
Naplnené uložíme na vymastenú ohňovzdornú misu, podlejeme vývarom, posypeme strúhankou a vložíme na 20 min piecť do rúry.
3.
Plnka: Šampiňónové korene posekáme, udusíme na cibuľke zapenenej na masle, pridáme zomleté uvarené teľacie a bravčové mäso, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, soľ, mleté korenie, vajcia a všetko dobre premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...