Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablková výživa

helkahelenka
helkahelenka
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
stredne veľké sladšie jablká
3 PL
cukor
1 ks
škoricový cukor Dr Oetker
1 ks
Zlatý klas Dr Oetker

postup

1.
Jablka zbavíme šupky a jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Dáme ich do hrnca a na miernom plameni podusíme. Môžme pridať trocha vody, aby spodok nepriháral. Keď jablká zmäknú, rozmixujeme ich ponorným mixérom.
3.
Pridáme cukor, škoricový cukor a zlatý klas, ktorý sme si rozpustili asi v 100 ml vody.
4.
Necháme ešte asi 3 minúty vrieť. Hotovú výživu plníme do sklenených pohárov. V prípade, že ju rýchlo neskonzumujete, treba ju ešte na chvíľu sterilizovať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pečený pstruh na  bylinkách
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Znovuobjavte pečenie v pare – urobte niečo pre svoje zdravie
Silu pary poznali obyvatelia orientálnej kuchyne stáročia dozadu. Využívali ju nielen pre jej praktické dôvody,...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...