Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablková výživa

helkahelenka
helkahelenka
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
stredne veľké sladšie jablká
3 PL
cukor
1 ks
škoricový cukor Dr Oetker
1 ks
Zlatý klas Dr Oetker

postup

1.
Jablka zbavíme šupky a jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Dáme ich do hrnca a na miernom plameni podusíme. Môžme pridať trocha vody, aby spodok nepriháral. Keď jablká zmäknú, rozmixujeme ich ponorným mixérom.
3.
Pridáme cukor, škoricový cukor a zlatý klas, ktorý sme si rozpustili asi v 100 ml vody.
4.
Necháme ešte asi 3 minúty vrieť. Hotovú výživu plníme do sklenených pohárov. V prípade, že ju rýchlo neskonzumujete, treba ju ešte na chvíľu sterilizovať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...