Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Jablková výživa

helkahelenka
helkahelenka
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
stredne veľké sladšie jablká
3 PL
cukor
1 ks
škoricový cukor Dr Oetker
1 ks
Zlatý klas Dr Oetker

postup

1.
Jablka zbavíme šupky a jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Dáme ich do hrnca a na miernom plameni podusíme. Môžme pridať trocha vody, aby spodok nepriháral. Keď jablká zmäknú, rozmixujeme ich ponorným mixérom.
3.
Pridáme cukor, škoricový cukor a zlatý klas, ktorý sme si rozpustili asi v 100 ml vody.
4.
Necháme ešte asi 3 minúty vrieť. Hotovú výživu plníme do sklenených pohárov. V prípade, že ju rýchlo neskonzumujete, treba ju ešte na chvíľu sterilizovať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...