Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Jablková výživa

helkahelenka
helkahelenka
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
stredne veľké sladšie jablká
3 PL
cukor
1 ks
škoricový cukor Dr Oetker
1 ks
Zlatý klas Dr Oetker

postup

1.
Jablka zbavíme šupky a jadrovníka a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Dáme ich do hrnca a na miernom plameni podusíme. Môžme pridať trocha vody, aby spodok nepriháral. Keď jablká zmäknú, rozmixujeme ich ponorným mixérom.
3.
Pridáme cukor, škoricový cukor a zlatý klas, ktorý sme si rozpustili asi v 100 ml vody.
4.
Necháme ešte asi 3 minúty vrieť. Hotovú výživu plníme do sklenených pohárov. V prípade, že ju rýchlo neskonzumujete, treba ju ešte na chvíľu sterilizovať.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...