Pridať recept

Ovocný sirup

15
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

podľa chuti
ovocie
1 kg
kryštálový cukor
200 ml
voda

postup

Ovocie umyjeme a rozmixujeme. Pridáme cukor a vodu. (cukor sa pridáva podľa množstva ovocia v pomere 1:1) Túto zmes necháme variť asi 10 minút kým nám nezovrie. Počkáme kým vychladne a dáme ju sklených fliaš do chladničky. Najlepšie chuť má sirup vtedy ak sa nechá v chladničke 3 týždne.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Bazový sirup
Bazový sirup ako od babičky - chutí aj lieči!
Bazový sirup nielen chutí, ale je aj zdravý. Vyskúšajte tradičné praxou overené recepty, ktoré vám pripomenú...
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Uchovajte si vône a chute leta v pohároch a fľašiach
Čas voňavých byliniek a čerstvého ovocia je tu! Ak aj vy patríte k milovníkom domácich pochúťok...