Pridať recept

Žemlovka z celozrnného toastu

ingrediencie

3 ks
celozrnný toast
1 ks
jablko
100 g
hrudkovitý tvaroh
30 g
jogurt
podľa chuti
stévia
podľa chuti
škorica

postup

1.
Jogurt zmiešame s vodou a stéviou, následne v tom namáčame 2 toasty, dáme na plech vyložený papierom na pečenie.
 
2.
Na toasty dáme nastrúhané jablká zmiešané so škoricou a stéviou.
3.
Na jablká dáme tvaroh zmiešaný so stéviou a vanilkou.
4.
A na koniec poukladáme rozmrvený posledný toast namáčaný v,,jogurte,,
5.
Dáme piecť do vyhriatej rúry na 25 min. na asi 200 stupňov
6.
Necháme vychladnúť a preklopíme napoly.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Najlepšia tradičná žemľovka: Plus 11 receptov na ďalšie vynikajúce nákypy zo staršieho pečiva
Najlepšia tradičná žemľovka: Plus 11 receptov na ďalšie vynikajúce nákypy zo staršieho pečiva
Staršie pečivo namáčané v sladkom mliečnom kúpeli vrstvené s obľúbeným ovocím a zapečené do ružovkastej...