Plnený kaleráb
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
kaleráb
40
g
maslo
podľa chuti
soľ
Plnka
400
g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1,5
ks
žemľa
1
ks
vajce
1
dl
mlieko
40
g
maslo
postup
1.
Mladé kaleráby olúpeme, vydlabeme lyžičkou a naplníme mäsovou plnkou. Do rajnice dáme maslo, poukladáme do nej kaleráby, podlejem vodou, posolíme, prikryjeme a dusíme. Mäkké kaleráby vyberieme a podávame s dusenou ryžou.
2.
Bravčové mäso zomelieme, pridáme žemle namočené v mlieku, soľ, korenie, vajce a všetko dobre premiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.