Jablkový Pie s vanilkovou omáčkou
9
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
60
g
cukor
1
balíček
Vanilínový cukor Dr.Oetker
50
g
hladká múka
Na náplň
8
ks
jablká
20
g
cukor
1
balíček
škoricový cukor Dr Oetker
Na posypanie a poliatie
50
g
cukor
50
g
maslo
80
g
hladká múka
1
balíček
puding Originál s vanilkovo-smotanovou príchuťou Dr Oetker
500
ml
mlieko
40
g
cukor
postup
1.
Na prípravu cesta vyšľaháme vajcia, cukor a vanilínový cukor elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni do peny. Zľahka vmiešame múku a rozotrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do rúry piecť. Olúpané jablká nakrájame na kocky a dusíme s cukrom a škoricovým cukrom domäkka.
2.
Na posypanie ručne zmiešame cukor, maslo a múku, dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme asi 10 minút do chrumkava. Z vychladnutej piškóty vykrajujeme formičkou kolieska, formičku necháme okolo piškóty, naplníme jablkami a posypeme vychladnutou mrveničkou. Rovnako pripravíme všetky kolieska. Pred podávaním polejeme horúcim vanilkovo-smotanovým pudingom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.