Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Polievka z tekvice hokaido

diabambulka
diabambulka
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
2 ks
zemiaky
trochu
olivoveho oleja
100 ml
smotany na šľahanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
biele mleté korenie
trochu
nasekanej čerstvej pažítky
trochu
chlebové krutóny

postup

1.
Na troške oleja orestujeme cibuľu, očistené a nakrájané hokaido spolu s nakrájanou mrkvou, zemiaky, zalejeme vodou osolíme a varíme domäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme polievku ponorným mixérom, prilejeme smotanu a ak je potrebné polievku môžeme zriediť vodou. Hotovú polievku posypeme nasekanou pažítkou. Podávame s opečenými krutonami:-)
2.
Dobrú chuť:-):-):-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...