Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Polievka z tekvice hokaido

diabambulka
diabambulka
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
2 ks
zemiaky
trochu
olivoveho oleja
100 ml
smotany na šľahanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
biele mleté korenie
trochu
nasekanej čerstvej pažítky
trochu
chlebové krutóny

postup

1.
Na troške oleja orestujeme cibuľu, očistené a nakrájané hokaido spolu s nakrájanou mrkvou, zemiaky, zalejeme vodou osolíme a varíme domäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme polievku ponorným mixérom, prilejeme smotanu a ak je potrebné polievku môžeme zriediť vodou. Hotovú polievku posypeme nasekanou pažítkou. Podávame s opečenými krutonami:-)
2.
Dobrú chuť:-):-):-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...