Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Polievka z tekvice hokaido

diabambulka
diabambulka
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
menšie hokaido
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
2 ks
zemiaky
trochu
olivoveho oleja
100 ml
smotany na šľahanie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
biele mleté korenie
trochu
nasekanej čerstvej pažítky
trochu
chlebové krutóny

postup

1.
Na troške oleja orestujeme cibuľu, očistené a nakrájané hokaido spolu s nakrájanou mrkvou, zemiaky, zalejeme vodou osolíme a varíme domäkka. Keď je všetka zelenina mäkká rozmixujeme polievku ponorným mixérom, prilejeme smotanu a ak je potrebné polievku môžeme zriediť vodou. Hotovú polievku posypeme nasekanou pažítkou. Podávame s opečenými krutonami:-)
2.
Dobrú chuť:-):-):-)

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly obed s quinoa
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Oriešková quinoa z Bolívie - Bezlepková príloha, či hlavné jedlo
Quinoa pochádza z Južnej Ameriky. Na Slovensko sa dováža z Peru aj Bolívie, pestujú ju aj v Kolumbii či Ekvádore. V...
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...