Miešaný šalát z varenej zeleniny
7
porcií
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
5
ks
fenikel
5
ks
artičoky
6
ks
mrkva
6
ks
cukina
6
ks
zemiaky
6
ks
cvikla
500
g
fazuľový struk
250
ml
majonéza
postup
1.
Všetku nepokrájanú zeleninu uvaríme domäkka vo veľkom hrnci v osolonej vode. Postupne vyberáme zeleninu ktorá je už hotová. Cviklu sa varí zvlášť, lebo by ostatnú zeleninu zafarbila. Cviklu a zemiaky po uvarení ošúpeme.
2.
Zeleninu po uvarení hecháme odkvapkať, nakrájeme a poukladáme na misu v jednotlivých kôpkach. Podávame so zálievkou, majonézou, citrónovou šťavou s olivovým olejom a inými v izbovej teplote.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.