Pridať recept

Košický hovädzí kotlíkový guláš

ingrediencie

800 g
hovädzie mäso
80 g
bravčová masť
400 g
cibuľa
120 g
lečo
20 g
feferónka
600 g
zemiaky
podľa chuti
soľ
trochu
mletá červená paprika
podľa chuti
majorán
podľa chuti
cesnaku
trochu
mletá rasca
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Na bravčovej masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku a hovädzie mäso pokrájané na kocky. Mäso podusíme prikryté vo vlastnej šťave.
 
2.
Potom pridáme lečo, nadrobno posekaný cesnak, feferónku, rascu, soľ, majorán, nadrobno posekanú petržlenovú vňať a udusíme do mäkka.
3.
Osobitne uvaríme zemiaky a pred dovarením ich pridáme do guláša a ešte podusíme.
4.
Podávame v kotlíku s maslovými haluškami alebo s pečivom, prip. chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.