Pridať recept

Muchotrávkový šalát

5
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

450 g
muchotrávka císarská
1 pohár
vlašské orechy
90 g
parmezán
6 PL
olivový olej
1 podľa chuti
soľ
1 podľa chuti
korenie biele mleté
1 ks
citrónová šťava

postup

1.
Umyjeme huby v studenej vode. Vysušíme papierovými utierkami. Nakrájame na tenké plátky a uložíme na misu. Posypeme orechmi a parmezánom.
 
2.
Zmiešame olej, korenie, soľ, citrónovú šťavu a nalejeme na huby. Okamžite podávame .
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...