Pridať recept

Zajac na zelenine

ingrediencie

1 ks
zajac
4 PL
olej
2 ks
mrkva
1 ks
petržlen
1/2 ks
zeler
1 ks
cibuľa
trochu
celé čierne korenie
trochu
celé nové korenie
trochu
bobkový list
trochu
čerstvý tymián
trochu
zelerová vňať
podľa chuti
soľ

postup

1.
Zajaca očistíme, umyjeme a nasolíme. Vložíme ho na rozohriaty olej, rýchlo opečieme zo všetkých strán, prisypeme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, nadrobno posekanú cibuľu a všetko opražíme.
 
2.
Pridáme celé čierne a nové korenie, bobkový list a tymian, podlejeme trochou vody, prikryjeme a dusíme. Počas dusenia podľa potreby obraciame a podlievame.
3.
Mäkké mäso vyberieme a naporciujeme. Zeleninu premiešame, poprášime trochou múky a roztlačíme alebo rozmixujeme, aby vznikla hladšia omáčka.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať