Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nákyp z natural ryže a banánov

hanus_prg
hanus_prg
2
porcie
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 šálka
natural ryža
1 šálka
kokosové mlieko
2 ks
banán
1 hrsť
mleté vlašské orechy
1 ks
karamelový puding
1 PL
kakao
300 ml
sušené sójové mlieko
100 g
trstinový cukor
2 PL
kokos na ozdobu

postup

1.
Z mlieka a 100 g cukru uvaríme hustý sladký puding. Ešte k teplému pudingu primiešame kakao.
2.
Ryžu uvaríme do mäkka. Tesne pred dokončením prilejeme kokosové mlieko a necháme dojsť.
4.
Na dno malej formy dáme polovicu čokoládovej ryže, na ňu poukladáme 2 na kolieska nakrájané banány a prikryjeme druhou polovicou ryže.
5.
Ryžu necháme v chladničke cez noc stuhnúť. Podávame ako raňajky alebo ako studený dezert.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Najlepšie recepty na hokkaido polievky
Husté, krémové, sýte polievky z tekvice hokkaido si určite zamilujete. Odporúčame ako teplú jesennú večeru. Polievočky...
ovsené vločky
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Dobite si energiu ovsenými vločkami!
Váš žalúdok určite ocení, že telu môžete dodať niečo zdravé, výživné, prospešné, ľahko stráviteľné a pritom veľmi...
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...