Jablková nepečená torta, FOTORECEPT
8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
očistené jablká
1
balíček
škoricový cukor
1
PL
kryštálový cukor
2
balíčky
Zlatý klas
250
ml
studená voda
okrúhle piškóty
tmavá čokoládová poleva
postup
Detské piškóty ukryté vo voňavom jablkovom kréme.
1.
Jablká nastrúhame nahrubo, pridáme škoricový a kryštálový cukor. V prípade, že použijeme kyslejšie jablká, dáme 2 lyžice kryštálového cukru.
2.
Jablká premiešame, podlejeme trochou vody a varíme tak, aby vzniklo pyré.
3.
Zlatý klas rozmiešame vo vode a vlejeme do jablkového pyré. Varíme do zhustnutia.
4.
Na dno tortovej formy naukladáme piškóty, ktoré zalejeme vrstvou pripraveného pudingu. Zarovnáme a opakujeme vrstvenie. Navrstvenú tortu po vychladnutí vložíme na hodinu do chladničky.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.