Tuniak v sezamovej kôrke
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
tuniak
100
g
sezamové semienka
1
ks
citrón
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
olej
postup
1.
Tuniaka umyjeme, rozkrojíme na porcie, dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou. Obalíme ho v zmesi bieleho a čierneho sezamu, trochu ho pritlačíme a položíme na panvicu s rozpáleným olejom.
2.
Tuniaka jemne a hlavne zľahka opekáme, aby sa sezam nepripálil. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.