Pridať recept

Tuniaková pizza

ingrediencie

1 ks
cesto na pizzu
100 ml
paradajkové pyré
1 konzerva
tuniak vo vlastnej šťave
250 g
mozarella
1/2 hrsť
bazalka
150 g
strúhaný tvrdý syr
1 štipka
oregano
1 štipka
korenie na pizzu
1 ks
feferónka

postup

1.
Cesto na pizzu rozvaľkáme na pomúčenej doske a vložíme do formy vystlanej papierom na pečenie.
 
2.
Cesto potrieme paradajkovým pyré zmiešaným s nasekanou bazalkou. Rozložíme naň odkvapkaného tuniaka, plátky mozzarelly, tvrdý strúhaný syr a pizzu dochutíme oreganom a korením na pizzu.
3.
Vložíme ju do vopred vyhriatej rúry a pri teplote 180°C pečieme približne 20 minút. Podávame s nakrájanou feferónkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať