Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Cestoviny s bryndzou a slaninou

gurmanka
gurmanka
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
250 g
bryndza
200 g
slanina
1 ks
cibuľa
trochu
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme chvíľu odkvapkať.
2.
Medzitým si na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na pásiky nakrájanú slaninu. Cestoviny premiešame zo zmesou s panvice a rozložíme na taniere. Povrch cestovín posypeme rozmrvenou bryndzou a ihneď ich podávame najlepšie s kyslým mliekom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
monorider
16.2.2016 07:55 | |
+1 -2
Tak "trošku" paškvil na tému Bryndzové halušky ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...
smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Doviezli ste kôru z obchodu? Možno v nej vyrastie vzácny smrž
Huby máme radi. Často kupujeme hlivu, šampiňóny. Pred časom som si ich aj sama pestovala na chodbe. Záhrada nás prvý...
Špargľa s maslom
Hit jari - špargľa
Hit jari - špargľa
Špargľa je ideálna jarná spoločníčka, ktorej sezóna je práve v plnom prúde a bude trvať až do júla. Je zdravá,...