Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s bryndzou a slaninou

gurmanka
gurmanka
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
250 g
bryndza
200 g
slanina
1 ks
cibuľa
trochu
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme chvíľu odkvapkať.
2.
Medzitým si na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na pásiky nakrájanú slaninu. Cestoviny premiešame zo zmesou s panvice a rozložíme na taniere. Povrch cestovín posypeme rozmrvenou bryndzou a ihneď ich podávame najlepšie s kyslým mliekom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
monorider
16.2.2016 07:55 | |
+1 -2
Tak "trošku" paškvil na tému Bryndzové halušky ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
vianocny stol
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Čo nesmie chýbať na vianočnom stole?
Počas vianočných sviatkov chceme sebe i svojim najbližším dopriať len to najlepšie. Týždne vopred hľadáme nové recepty...
vianocne prestieranie
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Video: 5 spôsobov skladania obrúskov na sviatočný stôl
Vymeňte nudné obrúsky na stole za majstrovské diela, ktorými očaríte nielen rodinu, ale i vašich sviatočných hostí.
umyvacka riadu finish
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Ľahká, efektívna a žiarivá cesta k čistému riadu
Neznášate každodenné umývanie riadu? Preskúmajte pádne dôvody, prečo si konečne zaobstarať automatickú umývačku.