Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Cestoviny s bryndzou a slaninou

gurmanka
gurmanka
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
250 g
bryndza
200 g
slanina
1 ks
cibuľa
trochu
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme chvíľu odkvapkať.
2.
Medzitým si na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na pásiky nakrájanú slaninu. Cestoviny premiešame zo zmesou s panvice a rozložíme na taniere. Povrch cestovín posypeme rozmrvenou bryndzou a ihneď ich podávame najlepšie s kyslým mliekom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
monorider
16.2.2016 07:55 | |
+1 -2
Tak "trošku" paškvil na tému Bryndzové halušky ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Video: Špinavý gril? Žiaden neriešiteľný problém
Poznáte to: grilovačka skončila, plné bruško, riady umyté alebo aspoň naskladané v dreze a čistenie grilu nechávate...
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Video: Fantastická zmrzlina iba z 2 ingrediencií
Ako pripraviť chutnú zmrzlinu iba z dvoch ingrediencii? Úplne jednoducho.
Mrazený malinový pretlak
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Máte radi maliny? Toto by ste o nich určite mali vedieť!
Hovorí sa, že čo je dobré, to je určite nezdravé! Maliny však patria k výnimkám. Drobné bobuľovité ovocie nádhernej...