Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s bryndzou a slaninou

gurmanka
gurmanka
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
250 g
bryndza
200 g
slanina
1 ks
cibuľa
trochu
olej

postup

1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale tak, aby boli uvarené al dente. Potom ich scedíme a necháme chvíľu odkvapkať.
2.
Medzitým si na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a na pásiky nakrájanú slaninu. Cestoviny premiešame zo zmesou s panvice a rozložíme na taniere. Povrch cestovín posypeme rozmrvenou bryndzou a ihneď ich podávame najlepšie s kyslým mliekom.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
monorider
16.2.2016 07:55 | |
+1 -2
Tak "trošku" paškvil na tému Bryndzové halušky ...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...
pitný režim
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Čo patrí do pitného režimu a čo nie?
Leto je v plnom prúde, a preto nezabúdajte počas rôznych aktivít na dostatočnú hydratáciu. Mohlo by sa zdať, že okolo...
por
Fotonávod: Ako očistiť pór
Fotonávod: Ako očistiť pór
Pór sa výborné hodí pod mäso, môžete z neho pripraviť chutnú polievku alebo slaný koláč. Z póru konzumujeme bielu...