Pridať recept

Mäsovo-šampiňónový koláč

6
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
100 g
šunka
100 g
uvarené bravčové mäso
100 g
šampiňóny
1 ks
vajce
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na veľký plát. Na polovicu z neho poukladáme šunku, na kocky nakrájané mäso a šampiňóny. Všetko posypeme soľou a korením.
 
2.
Naplnené cesto preložíme tým voľným kúskom, poriadne ho pritlačíme vidličkou a prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Koláč potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme soľou a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jablka v zupane
Cesto
 Kysnuté, piškótové, linecké, trené, lístkové, či odpaľované cesto. Viete, ktoré ako pripraviť a na akú...
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera
Aj Adele miluje tento slaný koláč od Jamieho Olivera: Vyskúšajte fantastický a zdravý Fish Pie
Kúsky lososa, hrášok, špenát a feta zapečené pod perinkou z chrumkavých zemiakov.
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Quiche so slaninou
Quiche si vás získa
Koláč nemusí byť iba sladký. Quiche je slaný koláč, ktorý pochádza pôvodne z Nemecka. V súčasnej dobe je...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!