Pridať recept

Bulharský šalát z bravčového mäsa

Bulharský šalát z bravčového mäsa
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

400 g
pečené bravčové mäso
1 ks
cibuľa
6 ks
farebná paprika
1 PL
rajčiakový pretlak
1 ks
cesnakové strúčiky
1 ks
feferónka
1 PL
ocot
1/2 KL
práškový cukor
podľa chuti
olej, soľ, mleté korenie, worcestrová omáčka

postup

1.
Upečené mäso nakrájame na malé kúsky. Cibuľu zapeníme na oleji, pridáme papriky nakrájané na rezance, opečieme a udusíme 10 minút.
 
2.
Všetko udusíme do mäkka. Potom osolíme, okoreníme, pridáme pretlak, rozotretý cesnak, nakrájanú feferónku a všetko dobre premiešame. Nakoniec okyslíme, osladíme, pridáme nakrájané mäso, worcestrovú omáčku a všetko zamiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...