Bulharský šalát z bravčového mäsa
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
pečené bravčové mäso
1
ks
cibuľa
6
ks
farebná paprika
1
PL
rajčiakový pretlak
1
ks
cesnakové strúčiky
1
ks
feferónka
1
PL
ocot
1/2
KL
práškový cukor
podľa chuti
olej, soľ, mleté korenie, worcestrová omáčka
postup
1.
Upečené mäso nakrájame na malé kúsky. Cibuľu zapeníme na oleji, pridáme papriky nakrájané na rezance, opečieme a udusíme 10 minút.
2.
Všetko udusíme do mäkka. Potom osolíme, okoreníme, pridáme pretlak, rozotretý cesnak, nakrájanú feferónku a všetko dobre premiešame. Nakoniec okyslíme, osladíme, pridáme nakrájané mäso, worcestrovú omáčku a všetko zamiešame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.