Pridať recept

Sója na paradajkách

dobruchut

ingrediencie

1 balíček
sójový granulát alebo kocky
500 ml
paradajkový pretlak
3 PL
kečup
1 PL
vegety
1 ČL
cukru
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

Kedže moje mladšie dieťa sa stalo vegetariánkou medzi masožravcami snažím sa robiť klasické jedlá v sojovej verzii a celkom fajn nám to ide ;)toto je jedna z rýchloviek ;)..
Paradajkový pretlak dáme zohriať do varu, pridáme ostatné suroviny a povaríme cca 20 minút na miernom ohni. Podávame s cestovinou, špagetami, knedlou, varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Lacný tip na varenie: Dajte šancu sójovému mäsu
Lacný tip na varenie: Dajte šancu sójovému mäsu
Veľa rodín hľadá rôzne spôsoby na to, ako by mohli ušetriť. Už tradične tvorí veľkú časť rozpočtu...
Deep fried tempeh
Varíme bez mäsa: Tieto vynikajúce tipy využijete nielen pri pôste!
Dnes vám prinášame skvelé tipy na recepty bez mäsa alebo mäsové alternatívy, ktoré sa oplatí vyskúšať.
Sójové produkty
Hľadáte alternatívu mäsa? Toto je ideálna potravina plná bielkovín a vlákniny (nielen) na pôstne obdobie – lepšia neexistuje!
Aj vy v období pôstu vyhľadávate bezmäsité recepty či rôzne alternatívy mäsa? Potom nesmiete vynechať túto potravinu!
Mandľové mlieko
Pripravte si vlastné rastlinné mlieka. Je to super jednoduché!
Jednoduché tipy, ako si doma pripraviť lahodné orechové, sójové, ovsené či ryžové mlieko.
Poznáte edamame? Prečo po ňom siahnuť a ako ho pripraviť?
Poznáte edamame? Prečo po ňom siahnuť a ako ho pripraviť?
Edamame – ľahké a chutné japonské občerstvenie plné cenných živín sa stáva čoraz obľúbenejším...