Pridať recept

Bravčový rezeň plnený mozgovou plnkou

ingrediencie

1/2 kg
bravčové mäso
podľa chuti
soľ
100 g
masť
40 g
hladká múka
2 ks
vajce
80 g
strúhanka

Plnka

100 g
mozog
1 ks
vajce
podľa chuti
soľ
0,1 g
kari korenie
15 g
bravčová masť

postup

1.
Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okrajové blany narežeme a posolíme.
 
2.
Mozog nakrájame, upražíme na masti a pridáme vajce, soľ a kari korenie. Dobre premiešame a rezne naplníme touto plnkou. Preložíme napoly a okraje sklepeme.
3.
Obalíme ich múkou, rozšľahanými vajcami a strúhankou a vyprážame v rozpálenej masti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...