Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Polentovo-karamelová kaša s banánom

hanus_prg
hanus_prg
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

100 g
polenta
500 ml
sójové mlieko
1 ks
karamelový puding
2 PL
med
3 ks
banán
mleté vlašské orechy

postup

1.
Sójové mlieko zmiešame s práškovým pudingom. Polovicu zmesi vylejeme do hrnca a spolu s medom privedieme k varu.
2.
Do druhej polovice pudingovej zmesi pridáme polentu a banány. Všetko spolu dobre rozmixujeme.
3.
Keď puding v hrnci / na panvici začne pomaly vrieť, prilejeme polentovo-banánovú zmes.
4.
Miešame, pokým nevznikne hustá kaša. Ak mám radi sladšiu kašu, pridáme viac medu alebo cukru. Ak sa nám bude zdať kaša príliš hustá, i počas varenia môžeme priliať vriacu vodu/mlieko. Podávame posypané orechami alebo ovocím podľa chuti.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
čučoriedkový džem
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Čučoriedky sú kráľovnou medzi antioxidantami!
Modročierne bobule so šťavnatou dužinou majú osviežujúcu sladko-kyslú príchuť. Reč je o čučoriedkach, tom...
cuketa
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Cuketa - ideálny pomocník na chudnutie a detox!
Jej lesklá zelená šupka a svieža dužina sú v lete veľmi obľúbenou pochúťkou. Približne 90% plodu tvorí voda, zvyšok je...