Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepková bábovka z mandľovej múky

hanus_prg
hanus_prg
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

200 g
mandľová múka
80 g
trstinový cukor
2 ks
zrelý banán
5 ks
vajce
150 g
biele tofu
1 PL
kokosový olej
2 PL
džús
1 KL
mletá vanilka
2 KL
kypriaci prášok do perníka
1 ks
vanilkový puding v prášku
kokosový olej na vymastenie formy
strúhaný kokos na vymastenie formy

postup

1.
Tofu rozmixujeme s džúsom na hladký krém. Celé vajcia vymiešame s cukrom dopenista.
2.
Potom pridáme kokosový olej, rozmačkané banány a vanilku.
3.
Nakoniec primiešame mandľovú múku zmiešanú s práškom do pečiva.
4.
Cesto vylejeme do vymazanej a kokosom vysypanej formy. Rozpis surovín je na klasickú veľkú bábovkovú formu, ja som ale piekla z polovičnej dávky a použila som malú formu s priemerom 17 cm.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
amatusikova
3.3.2016 16:57 | |
+0 -0
google sugar cane burning Trstinovy cukor je uplna hlupost, staci aj obycajny hnedy cukor z cukrovej repy. To ma byt trstinovy akoze zdravsi, ci co???
sonabambulka
2.1.2016 17:20 | |
+0 -0
Tento recept ma riadne sklamal... od receptu baz lepku som necakala az take prekombinovanie, ze do babovky ide TOFU (Tofu je vysoko alergénne)a ten džús, ani nehovorím. Hľadám ďalej.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
Tajomstvo kávy - Objavili kávu kozy?
V tomto článku si nebudeme klamať. Káva je pre mnohých z nás zázrakom. Každodenným rituálom bez raňajok, s raňajkami,...
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...