Pridať recept

Bravčová pečeň na spôsob husacej

Bravčová pečeň na spôsob husacej
Zdroj: muz_s_vareskou

ingrediencie

4 ks
vajce
200 ml
smotana na šľahanie
400 g
bravčová pečeň
200 ml
olej
1/2 KL
mleté čierne korenie
1/2 KL
vegeta
1/2 KL
soľ

postup

1.
Umyjeme pečeň, osušíme a nakrájame na kocky. Vložíme ju do mixéra spolu s vajcami, smotanou, olejom, vegetou, korením a soľou. Všetko rozmixujeme.
 
2.
Hranatú formu vyložíme papierom na pečenie a vlejeme do nej pečienkovú masu. Potom formu dáme do vyhriatej rúry na 175°C a pečieme približne 30 minút.
3.
Vychladnutú pečeň vyklopíme z formy, dáme preč papier na pečenie a nakrájame na plátky. Podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Pečeňové delikatesy
Pečeňové delikatesy: Pripravte si vyprážanú pečeň, halušky do polievky či domácu paštétu
Vnútornosti sa už na našich tanieroch neobjavujú tak často ako v minulosti. Napriek tomu nám aj tie dokážu...
Seasoning spices condiment with dehydrated carrot parsley celery parsnips and salt with or without glutamate
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých...