Pridať recept

Ryby v ochutenej strúhanke

ingrediencie

4 ks
filety zo pstruha
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
1/2 ks
citrón
1 zväzok
petržlenová vňať
1 strúčik
cesnaku
80 g
strúhanka
2 ks
vajce
8 PL
smotana
2 PL
maslo

postup

1.
Zapekaciu misu vymastíme maslom. Rybie plátky umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. V miske zmiešame nasekanú petržlenovú vňať, prelisovaný cesnak, strúhanku, smotanu, soľ, korenie a vajíčka.
 
2.
Ryby uložíme do zapekacej misy, potrieme ich ochutenou strúhankou, dáme na ne plátky masla a zapečieme ich v rúre vyhriatej na 180°C.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať