Pridať recept

Pšenová kaša

ingrediencie

300 g
pšeno
1/2 liter
mlieko
trochu
voda
podľa chuti
soľ
60 g
maslo

postup

1.
Prebraté a umyté pšeno dáme variť do vody. Keď už je skoro uvarené, prilejeme mlieko, posolíme a dovaríme.
 
2.
Kašu polejeme rozpusteným maslom. Podávame s mliekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
VIDEO: Pšeno a jeho zázračné účinky na náš organizmus
Nahraďte ryžu či zemiaky pšenom aspoň na pár dní a objavte jeho jedinečné schopnosti v boji s únavou a depresiou.
Pšeno
Pšeno - zatočí s jarnou únavou aj prečistí organizmus
Pšeno vás prebudí z jarnej únavy a pomôže s mnohými neduhmi. Zistite o ňom viac!
Pšeno v prekvapivo delikátnych podobách
Nepodceňujte pšeno. Pripravíte z neho chutné raňajky, obed i dezerty
Vynikajúce pochúťky zo pšena na slano i na sladko v jednoduchých a overených receptoch.
Zabudnutá obilnina: Je ľahko stráviteľná a plná vitamínov. Škoda, že ju jeme tak málo! Podporuje trávenie,
Zabudnutá obilnina: Je ľahko stráviteľná a plná vitamínov. Škoda, že ju jeme tak málo! Podporuje trávenie, zdravé srdce a chutí výborne
Je lacná, dostupná a veľmi chutná. Spoznajte všetky výhody tejto úžasne plodiny a vyskúšajte skvelé recepty!