Pridať recept

Jačmenná kaša so slaninou

ingrediencie

300 g
jačmenné krúpy
trochu
voda
podľa chuti
soľ
100 g
hladká múka
80 g
údená slanina
40 g
cibuľa

postup

1.
Prebraté a umyté krúpy zavaríme do vriacej osolenej vody.
 
2.
Uvaríme na kašu, ktorú rozotrieme na taniere a polejeme rozškvarenou pokrájanou slaninou, na ktorej sme opražili pokrájanú cibuľu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Krúpová polievka
Fantastické krúpy: Chutný a zdravý obed pre celú rodinu za lacný peniaz! Tieto netreba namáčať, sú takmer ihneď mäkké
Krúpy sú znovobjaveným zdrojom zdravia a dokážete z nich pripraviť fantastické pochúťky pre celú rodinu...