Plnené zemiaky
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
zemiaky
300
g
bravčové mäso
20
g
cibuľa
1
ks
vajce
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2
dl
kyslá smotana
30
g
hladká múka
trochu
voda
postup
1.
Očistené zemiaky vydlabeme. Mäso s cibuľou zomelieme, pridáme vajce, soľ a čierne korenie. Dobre premiešame a zmesou naplníme zemiaky.
2.
Dáme ich do rajnice, podlejeme vriacou vodou a prikryté dusíme.
3.
Do smotany zamiešame múku, prilejeme do udusených zemiakov a povaríme. Podávame s dusenou tarhoňou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.