Segedínska kapusta
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kyslá kapusta
1/2
kg
bravčové mäso
40
g
masť
1
ks
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
1/4
liter
kyslá smotana
20
g
hladká múka
trochu
voda
podľa chuti
soľ
postup
1.
Posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme červenú papriku, pokrájané mäso, posolíme a dusíme. Počas dusenia mäso občas podlejeme vodou a pomiešame.
2.
Neskôr pridáme kyslú kapustu. Mäkkú zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, a povaríme.
3.
Podávame s knedľou alebo chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.