Višňové mafiny
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
višňa
250
g
hladká múka
150
g
tuk
150
g
kryštálový cukor
100
ml
mlieko
20
g
škrobová múčka
2
ks
vajce
2
PL
nalámaná čokoláda
1
ks
prášok do pečiva
podľa chuti
nastrúhaná kôra z 1 citróna
postup
1.
V mise zmiešame múku so škrobovou múčkou a práškom do pečiva. Višne vykôstkujeme.
2.
Rozpustený tuk vymiešame s cukrom, mliekom, vajcami a strúhanou čokoládou. Pridáme višne, zamiešame. Túto masu pridáme do múčnej zmesi a premiešame. Cesto rozdelíme do košíčkov, dáme na plech a pečieme na 200°C.
Podobné recepty
Uložiť, nestratiť! Perfektné veľkonočné recepty a nápady na obložené misy, rolády, aspiky, tlačenky a iné pochúťky, každej návšteve vyrazia dych!
Tradičná veľkonočná hrudka či SYREK: To je najväčšia pochúťka, stačia dve suroviny a kráľovské pohostenie máte na stole
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.