Hubové taštičky
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
lístkové cesto
200
g
čerstvé huby
150
g
bravčové mäso mleté
1
ks
rožok
2
ks
žĺtok
podľa chuti
petržlenová vňať, provensálske korenie, bazalka, soľ, olej, mlieko, mleté korenie, mletá červená paprika
postup
1.
Huby pokrájame a opražíme na oleji. Rožok pokrájame a pokropíme mliekom. Mäso, rožok a huby premiešame, pridáme bylinky, ochutíme soľou, korením, paprikou a zamiešame.
2.
Cesto vyvaľkáme, nakrájame na štvorce a na každý dáme plnku. Preložíme, okraje popritláčame, potrieme žĺtkom a uložíme na plech. Môžme posypať rascou. Upečieme do ružova.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.