Pridať recept

Jemná paštéta

ingrediencie

400 g
kuracia pečeń
200 ml
olej
200 ml
smotana na šľahanie
4 ks
vajce
1 KL
soľ
podľa chuti
celé nové, čierne, biele a zelené korenie
trochu
tuk a strúhanka na formu

postup

1.
Pečienky rozmixujeme dohladka. Pridáme olej, smotanu, vajcia a všetko dôkladne rozmixujeme. Ochutíme soľou a celým korením.
 
2.
Formu vymastíme a vysypeme, nalejeme do nej masu a vrch uhladíme. Zakryjeme alobalom a dáme upiecť. Asi 15 minút pred koncom alobal odokryjeme a necháme zapiecť. Podávame vychladené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Pečeňová paštéta 3x inak
Pripravte si domácu paštétu! 3 overené recepty vám dokážu, že je to naozaj jednoduché
Ak máte radi paštéty a ešte ste ich neskúšali vyrobiť doma, je najvyšší čas.