Kačica na ražni
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kačica
podľa chuti
soľ
trochu
majorán
postup
1.
Očistenú mladú kačicu vypitveme, umyjeme a posolíme znútra i zvonka. Krídla odrežeme a konce stehien vpichneme do narezanej brušnej kože. Niekoľko hodín necháme odležať.
2.
Potom kačicu napichneme na ražeň, dobre upevníme a pečieme nad pahrebou.
3.
Upečenú opatrne stiahneme z ražňa a pokrájame. Podávame s dusenou ryžou a dusenou červenou kapustou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.