Pridať recept

Hubový guláš

ingrediencie

150 g
huby
1 ks
cibuľa
300 g
hovädzie mäso
1 ks
červená paprika
1 KL
hubové korenie
trochu
olej
1 PL
mletá červená paprika
1 PL
vegeta
50 ml
paradajkové pyré
1 štipka
majorán
1 štipka
mleté čierne korenie
1 liter
zeleninový vývar
1 ks
bobkový list
1 ks
červená čili paprička
trochu
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Posypeme ju mletou paprikou. Pridáme očistené a na väčšie kúsky nakrájané huby, na kocky nakrájané mäso a na pásiky papriku.
 
2.
Zmes dochutíme soľou, korením, vegetou, bobkovým listom a majoránom. Prilejeme horúci zeleninový vývar, paradajkové pyré a guláš varíme domäkka.
3.
Uvarený guláš posypeme nasekanou čili papričkou a petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvým chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať