Pridať recept

Dusená zelená fazuľka

ingrediencie

500 g
zelená fazuľka
1 ks
cibuľa
trochu
olivový olej
150 g
paradajky
2 strúčiky
cesnaku
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Fazuľku umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Paradajky rozkrojíme, zbavíme semienok a nadrobno nakrájame.
 
2.
Cibuľu opražíme v panvici na rozpálenom olivovom oleji. Pridáme fazuľku a na miernom ohni ju dusíme cca 10 minút. V druhej panvici na oleji opražíme a následne dusíme paradajky. Potom túto zmes primiešame k fazuľke.
3.
Dochutíme ju prelisovaným cesnakom, soľou a korením.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Zelená fazuľka
Všetko o zelenej fazuľke: Ako ju pestovať, nakupovať a čo z nej pripraviť
Zelené fazuľky sú nevyhnutnou súčasťou mnohých záhrad a kuchýň. Pestovali ich už naši pra-pra-starí...
Zelená fazuľka
Je potrebné zelenú fazuľku pred varením umyť? Toto by mal vedieť každý!
Sezóna zelenej fazuľky je v plnom prúde a mali by ste ju využiť. Táto zelenina je veľmi zdravá,...