Pridať recept

FOTORECEPT: Zaváraná cvikla

ingrediencie

10 ks
cvikla
1 liter
ocot
1 kg
cukor
1 ks
nakladač Deko
3 litre
voda

postup

1.
Cviklu dáme do veľkého hrnca a varíme do mäkka. Potom ju necháme vychladnúť a ošúpeme. Uvarenú cviklu nakrájame na kocky.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: helkahelenka
 
2.
Medzitým si pripravíme nálev z vody, cukru, octu a nakladača. Všetko dáme spolu do hrnca a privedieme k varu.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: helkahelenka
3.
Cviklu plníme do skiel a zalejeme nálevom.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: helkahelenka
4.
Fľaše uzavrieme a dáme sterilizovať na 20 minút pri 80 stupňoch.
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Fotorecept: Zaváraná cvikla
Zdroj: helkahelenka
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
aeg
Večera snov od špičkového kuchára z AEG (+rozhovor)
Zvažujete kúpu novej kuchyne? S rekonštrukciou býva veľa starostí, ale predstavte si, že prídete domov...
AEG
Horúca, intenzívna alebo vlhká para?
Vláčne zvnútra, krehké a chrumkavé na povrchu? S parnou rúrou sa vám také jedlo podarí. Bežná rúra obklopí...
pripravené v pare
Ako pripraviť dokonalý steak?
Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Antonína Bradáča a doplňte steak bylinkovým maslom.
AEG recept
Šalát z červenej repy s čakankou a kozím syrom
Červená repa skombinovaná s kozím syrom je obľúbená klasika. Na osvieženie pridajte čakanku a syr obaľte...
zeleninová krémová polievka
Aj vám chutia výdatné krémové polievky?
Skúste zeleninovú krémovú polievku z multifunkčnej parnej rúry s chrumkavou šošovicou beluga a sladkými zemiakmi.
Fermentovaná zelenina
Toto je to najlepšie, čo môžete pre svoje telo v zime urobiť! Fermentované potraviny dajú do poriadku črevá a podporia imunitu
Konzervovanie potravín fermentáciou si automaticky spájame s teplom. Teplé prostredie tento proces urýchľuje...