Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecetp: Rybie filé pečené v alobale

eruska25
eruska25
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
rybie filé
40 g
paradajkový pretlak
4 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Rybie filé nemusí byť len vyprážané.
2.
Zmiešame pretlak, olej, soľ a korenie a do zmesi namáčame jednotlivé filé.
4.
Ja som balila každý kúsok zvlášť, lebo sme nejedli spoločne. Dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 15 minút pri 180 st. C.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...