Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecetp: Rybie filé pečené v alobale

eruska25
eruska25
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

400 g
rybie filé
40 g
paradajkový pretlak
4 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

Rybie filé nemusí byť len vyprážané.
2.
Zmiešame pretlak, olej, soľ a korenie a do zmesi namáčame jednotlivé filé.
4.
Ja som balila každý kúsok zvlášť, lebo sme nejedli spoločne. Dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 15 minút pri 180 st. C.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...
Čaj z bazy čiernej
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Baza čierna - charakteristika a chutné recepty
Tento všadeprítomný a všeobecne známy ker, niekedy až strom, skrášľuje svoje okolie až dvakrát do roka. Najprv na jar,...
Kvetinové čokoládové cupcakes
Máj v znamení kvetinových dezertov
Máj v znamení kvetinových dezertov
S prichádzajúcimi teplými dňami sa objavuje nespočetné množstvo kvitnúcich rastlín, ktoré mnohým vyčaria úsmev...