Pridať recept

FOTORECEPT: Klobásové placky s opečenou cibuľou

Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199

ingrediencie

200 g
klobásová zmes
1 ks
cibuľa
500 g
zemiaky

Dresing

1 ks
kyslá smotana
1 strúčik
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie

postup

Tento recept je vhodný po príprave domácich klobás, kde zo zvyšnej zmesi urobíme placky. Na klobásovú zmes som použila chudé bravčové mäso, mletú červenú papriku, soľ a mletý kmín. Je to výborná pochúťka a zmes sa dá uchovať aj v mrazničke.
1.
Cibuľu očistíme a nakrájame na polmesiačiky. Potom opražíme na oleji do skaramelizovania.
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199
 
2.
Zemiaky klasicky uvaríme.
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199
3.
Z klobásovej zmesi urobíme placky a opražíme na oleji do zlatista.
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199
4.
Suroviny na dresing všetky spolu premiešame.
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199
5.
Dobrú chuť!
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Fotorecept: Klobásové placky s opečenou cibuľou
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Kedysi rodinný poklad, dnes už ho takmer nikto nerobí! Poctivé solené mäso podľa starodávnej receptúry,
Tento recept dnes už takmer nikto nepozná! Poctivé SOLENÉ MÄSO podľa rodinnej receptúry, delikatesa (nielen) na vianočný stôl
Toto musíte vyskúšať! Geniálne solené mäso bude hviezdou vianočného stola, stačia vám iba tri suroviny.
Viete, prečo musíte dať jaternice do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú
Viete, prečo musíte dať jaternice pred pečením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, nikdy neprasknú a sú krásne chrumkavé
Jaternice vždy krásne chrumkavé a bez prasklín? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte takéto krásne...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...