FOTORECEPT: Milka rezy
8
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Korpus
4
ks
žĺtok
3
PL
cukor
4
ks
bielky
4
PL
vlažské orechy
1,5
PL
hladká múka
3/4
ks
prášok do pečiva
Krém
380
ml
mieko
3
PL
GUSTIN Dr Oetker
180
g
margarín
Poleva
400
ml
šľahačková smotana
200
g
horká čokoláda
100
g
čokoláda Milka
postup
2.
4 žĺltky s cukrom vymiešame dopenista a následne pridáme orechy a múku s práškom do pečiva.
3.
Do vymiešaného cesta pridáme ušľahaný sneh z bielkou a opatrne premiešame.
4.
Zmes vylejeme do formy na pečenie vystlanej papierom na pečenie ( Ja som mala len tortovú formu ).
6.
Krém: Gustin, cukor a mlieko zmiešame a urobíme puding. Po zovretí odstavíme z ohňa a necháme vychladnúť.
9.
Poleva: Do hrnca dáme šľahačku s čokoládou a necháme všetko rozpustiť. Zmes nalejeme na vychladnutý krém. Takto urobený koláč necháme stáť v chladničke aspoň 12 hodín.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.