Pridať recept

Bravčový tokáň, FOTORECEPT

4
porcie
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové pliecko
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnaku
25 g
paradajkový pretlak
soľ
mleté čierne korenie
100 g
údená slanina
100 g
kyslá uhorka

postup

Výborný obed (nielen) na nedeľu ...

1.

Suroviny.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
 
2.

Mäso nakrájame na rezance.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
3.

Na masti opražíme cibuľu a nakrájaný cesnak.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
4.

Pridáme pretlak a zriedime vodou.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
5.

Pridáme mäso, osolíme a okoreníme.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
6.

Dusíme do zmäknutia.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
7.

Pridáme slaninku a nahrubo nastrúhané uhorky. Už len krátko dovaríme.

Fotorecept: Bravčový tokáň
Fotorecept: Bravčový tokáň
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...