Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Králičie stehná s hubovou plnkou

eruska25
eruska25
6
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
králičie stehná
soľ
mleté čierne korenie
150 g
huby
3 ks
vajcia
300 ml
biele víno
300 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
maslo
100 g
šunka prosciutto

postup

5.
Zabalíme do prosciutta, dáme na vymastený plech. Sprudka opečieme pri 220 st. C asi 5 minút.
6.
Na cibuli a cesnaku orestujeme zeleninu nakrájanú na kolieska. Pridáme trochu tymián, zalejeme vínom, osolíme, okoreníme a prevaríme.
7.
Zalejeme stehná a pomaly pri 150 st. C pečieme zakryté asi 1,5 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilovaný hermelín
Hurá, môže sa grilovať!
Hurá, môže sa grilovať!
Aj napriek užitočným technickým pomocníkom, ktoré tvoria vybavenie našej kuchyne, nás nič nezastaví a s prvými letnými...
vilo habo
Nové recepty z populárnej TV šou
Nové recepty z populárnej TV šou
Špeciality z rýb, chutné polievky, cestovinové prekvapenia, to najlepšie z mäsa, sladké pokušenie, aj dobroty...
ľadový čaj
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Odkedy je ľadový čaj ľadový?
Čaj. Nápoj, ktorý pijeme azda všetci a pri akejkoľvek príležitosti. Či k raňajkám, popri práci alebo len tak,...