Používaním stránok prevádzkovaných Azet.sk, a.s. súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.OK Viac info

Fotorecept: Králičie stehná s hubovou plnkou

eruska25
eruska25
6
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
králičie stehná
soľ
mleté čierne korenie
150 g
huby
3 ks
vajcia
300 ml
biele víno
300 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
maslo
100 g
šunka prosciutto

postup

5.
Zabalíme do prosciutta, dáme na vymastený plech. Sprudka opečieme pri 220 st. C asi 5 minút.
6.
Na cibuli a cesnaku orestujeme zeleninu nakrájanú na kolieska. Pridáme trochu tymián, zalejeme vínom, osolíme, okoreníme a prevaríme.
7.
Zalejeme stehná a pomaly pri 150 st. C pečieme zakryté asi 1,5 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
melon krajanie
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Video: Ako nakrájať melón na kocky
Máte radi sladký vodový melón? Poradíme vám ako ho nakrájať na kocky bez zbytočnej špiny a odpadu.
Grilované steaky
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Svieža novinka pre gurmánsku grilovačku
Relax v slnkom zaliatej prírode, príjemné chvíle s rodinou či zábava s priateľmi a k tomu fantastická šťavnatá, voňavá,...
Foodtruck
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
Pečenie v pare si našlo svojich fanúšikov aj na Gurmán Feste
O tom, že zdravá strava môže byť zároveň aj chutná, sa presvedčili návštevníci obľúbeného júnového maratónu chutí –...