Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Králičie stehná s hubovou plnkou

eruska25
eruska25
6
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
králičie stehná
soľ
mleté čierne korenie
150 g
huby
3 ks
vajcia
300 ml
biele víno
300 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
maslo
100 g
šunka prosciutto

postup

5.
Zabalíme do prosciutta, dáme na vymastený plech. Sprudka opečieme pri 220 st. C asi 5 minút.
6.
Na cibuli a cesnaku orestujeme zeleninu nakrájanú na kolieska. Pridáme trochu tymián, zalejeme vínom, osolíme, okoreníme a prevaríme.
7.
Zalejeme stehná a pomaly pri 150 st. C pečieme zakryté asi 1,5 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pasta fresca
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Pasta fresca – čaro a tajomstvo čerstvo pripravených cestovín
Sofia Loren povedala, že je taká krásna vďaka jej milovaným špagetám. Kyprá, veselá, neskutočne ženská aj vo svojom ,...
Vajíčková nátierka s majonézou
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Vajcia - postrach zdravej výživy alebo kvalitné bielkoviny?
Ak si neviete predstaviť ráno bez praženice, omelety alebo vajíčka uvareného natvrdo, tak ste na správnej adrese. No...
Šípkový čaj s medom
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je nato ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...