Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Králičie stehná s hubovou plnkou

eruska25
eruska25
6
porcií
120
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
králičie stehná
soľ
mleté čierne korenie
150 g
huby
3 ks
vajcia
300 ml
biele víno
300 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
maslo
100 g
šunka prosciutto

postup

5.
Zabalíme do prosciutta, dáme na vymastený plech. Sprudka opečieme pri 220 st. C asi 5 minút.
6.
Na cibuli a cesnaku orestujeme zeleninu nakrájanú na kolieska. Pridáme trochu tymián, zalejeme vínom, osolíme, okoreníme a prevaríme.
7.
Zalejeme stehná a pomaly pri 150 st. C pečieme zakryté asi 1,5 hodiny.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pesto bez orechov s orieškovou chuťou
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá z petržlenovej vňate sa stanú hitom vašej kuchyne!
Pestá sú v našej kuchyni stálym pomocníkom pri tvorbe jedla „rýchleho“ hladu. Najčastejšie skončia v cestovinách, alebo...
Domáce sushi
Japonská klasika - Sushi!
Japonská klasika - Sushi!
Sushi je jedlo, ktoré ponúka množstvo variácií, farebných kombinácii a je založené na tom, že chute surovín sa...
pitny rezim
Cesta podzemnej vody
Cesta podzemnej vody
Voda je pre náš život veľmi dôležitá. Pre život na zemi predstavuje základ. Bez nej by sme prežili sotva pár dní...