Pridať recept

Marcipánové pralinky v čokoláde

24
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
marcipán
30 g
práškový cukor
2 PL
kakao
podľa chuti
oriešky, sušené ovocie
1 ks
tmavá čokoláda
50 g
stužený tuk
podľa chuti
ozdoby

postup

1.
Marcipánovú hmotu ručne vypracujeme spolu s kakaom a práškovým cukrom. Z marcipánovej hmoty vytvarujeme valček, ktorý rozdelíme na rovnaké kúsky a do každé z nich zabalíme sušené ovocie alebo oriešky.
 
2.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu spolu so stuženým tukom a marcipánové pralinky po jednej máčame vo vychladnutej čokoláde. Obalíme ich v kokose, práškovom cukre alebo rôznych ozdobách a vložíme do košíkov. Uložíme ich do chladničky a necháme poriadne stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať