Marcipánové pralinky v čokoláde
24
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
marcipán
30
g
práškový cukor
2
PL
kakao
podľa chuti
oriešky, sušené ovocie
1
ks
tmavá čokoláda
50
g
stužený tuk
podľa chuti
ozdoby
postup
1.
Marcipánovú hmotu ručne vypracujeme spolu s kakaom a práškovým cukrom. Z marcipánovej hmoty vytvarujeme valček, ktorý rozdelíme na rovnaké kúsky a do každé z nich zabalíme sušené ovocie alebo oriešky.
2.
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu spolu so stuženým tukom a marcipánové pralinky po jednej máčame vo vychladnutej čokoláde. Obalíme ich v kokose, práškovom cukre alebo rôznych ozdobách a vložíme do košíkov. Uložíme ich do chladničky a necháme poriadne stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.